Horse Nature
Voeding, vitaminen en mineralen voor paarden

Horse Nature Detox

Een leveraandoening bij het paard is een relatief frequent voorkomend probleem. Verschillende oorzaken kunnen aan de basis liggen zoals galstenen, wormmigraties, virale infecties, bacteriële infecties, toxische stoffen, mycotoxines, pesticiden, ... De lever speelt een cruciale rol bij verteringsprocessen en een belangrijke rol bij het behoud van de bloedspiegels van nutriënten tussen de voedingen. De lever kan functioneren met slechts twee derde van de normale massa, maar als de hele lever beschadigd is kan dit levensbedreigend zijn.

De lever is bij een paard van groot belang, omdat een paard geen galblaas heeft. Hierdoor gaat gal direct vanuit de lever naar de twaalfvingerige darm. Paarden zijn continue grazers en gal wordt voortdurend uitgescheiden.

Bestel nu!


Eigenschappen

  • Detox heeft een positieve invloed op de lever en is geschikt voor ieder paard. Dit supplement bestaat uit een 7-daagse kuur en kan indien gewenst ieder half jaar herhaald worden. 
  • Dit supplement kan tevens worden gebruikt voor aanvang van het starten met een ander supplement. Dit zorgt ervoor dat het lichaam vrij is van gifstoffen en andere supplementen een zo optimaal mogelijke werking hebben.


Voederadvies

  • Gebruiken als topdressing
  • Volwassen paarden; 100ml gedurende 7 dagen Jonge paarden en pony's; 50ml gedurende 7 dagen
  • Dit kan herhaald worden indien nodig

 

Bestanddelen Horse Nature Detox

De werkzame stoffen zijn o.a.:

Glucosamine
MSM Zwavel
B-vitaminen