Horse Nature
Voeding, vitaminen en mineralen voor paarden

Klantervaringen

Regelmatig krijgen we feedback de gebruikers van onze supplementen. We zullen er enkele hieronder delen. We horen ook heel graag jouw ervaring met onze producten!

"Het was makkelijk om toe te dienen, de geur was een beetje vreemd maar paard vond het wel lekker" (Detox)

"Ik heb dit product gebruikt bij onze Fell pony. Zomereczeem is echt geen pretje en hij staat dan ook vanaf maart t/m oktober met een eczeem deken om. Ik ben echt verrast dat er binnen zo'n korte tijd al zo'n verschil te zien is! Het gebruik is erg makkelijk. Je kunt het zo over het voer gieten. Rover moest heel even wennen aan een nieuwe smaak." (Detox)

"Ik zie dat ze echt een stuk fitter is, ze lijkt zich lichamelijk een stuk beter te voelen en dat zie ik mentaal heel erg terug in haar. Ze vind het supplement ook lekker en hierdoor gaat het goed naar binnen. Ik voer dagelijks 50ml (pony). (Artro)

"Wordt door het paard goed gegeten en kwam ook zichtbaar sneller door de verharing heen. Het juist gebruiken van de fles was wel een uitdaging met betrekking tot de juiste dosering." (Serenity)

"Door corona heb ik het niet op concours kunnen gebruiken. maar met de trailer heeft hij vaak ook problemen. Dus heb ik het daarbij geprobeerd. na lang niet van huis te zijn geweest is hij samen met mijn andere paard verhuisd. Hij liep in 1 keer de trailer op, je zag nog steeds dat hij spanning heeft, maar nu onder controle. Ook daarna in hun nieuwe onderkomen was hij het rustigste van het stel. Zoals het zou moeten, hij is 7 en mijn andere paard 4. Meestal lijkt deze leeftijd omgekeerd. Maar dit keer niet. 
(deze keer heb ik hem 2x 100 ml toegediend)
Gisteren mochten wij weer op de rijvereniging trainen. Na lange tijd niet geweest te zijn + voor het eerst vanuit zijn nieuwe verblijf op de trailer etc. leek dit mij een mooi moment om weer te proberen. wederom liep hij (met longeerlijn aan de zijkant) direct op de trailer. Deze keer heb ik ook voor het eerst gereden met het supplement. Hij blijft imponerend binnen komen op zulke momenten, waarbij ik ook zeker nog steeds opmerkingen kreeg of ik zelf ook zo wakker was als mijn paard (snuiven en grote ogen). Maar ik heb wel fijner gereden, hij is wakker, verliest zijn karakter trekken niet, maar is beter onder controle en lijkt zichzelf minder in de weg te zitten
De galop vind hij vaak moeilijk en kan hij rennerig van worden. Ik heb (zonder te overdrijven) nog nooit zo fijn lange stukken kunnen galopperen, waarbij ik zelf ook relax kon blijven. (deze keer heb ik 2x 60 ml toegediend)" (Serenity)

"De eerste keer dat ik de fles open maakte schrok ik een beetje van de lucht. Maar het werd goed gegeten. Elke dag 50 ml over een hoopje lucerne in de voerbak. Na 2 weken werd het schuren al minder." (Basic)

"In het begin wilde ze het niet eten. Maar na een paar dagen at ze het met voer zo op. Na een tijdje merkte ik dat de jeuk wat ze altijd heeft een heel deel verminderd is." (Detox)

"We hebben Serenity nu een paar keer gebruikt en ons paard staat stuk rustiger op de trailer. Omdat hij de trailer nu niet meer als stress moment ervaart door Serenity hoef ik hem nu niks meer te geven." (Serenity)